Scandal după anunțarea unui eveniment la un club popular din Cluj. Tinerii, înfuriați: „Nu mai fiți răi, clubul Andei Adam trebuia să aibă concurență”


Un eveniment publicat pe o rețea de socializare de către un club popular din oraș a stârnit nenumărate controverse. Tinerii s-au arătat deranjați de mesajele publicate de comunicatorii clubului pe două afișe ale evenimentului, pe care o bună parte le-a catalogat drept misogine.

Un eveniment „dedicat” femeilor a stârnit polemici pe pagina clubului de noapte FORM Space din Cluj-Napoca. Spiritele s-au încins după ce comunicatorii clubului, extrem de popular în rândul tinerilor, au anunțat că organizează o seară în care fetele, în intervalul 22:00-00:00, pot consuma vodcă cu suc de portocale gratuit, oferta fiind valabilă doar pentru femei. Evenimentul era însoțit și de un afiș cu mesajul „WHEN GIRLS GET FREE VODKA ORANGE, GUYS GET MORE PHONE NUMBERS” ( în traducere: Când fetele primesc vodka orange gratis, băieții fac rost de mai multe numere de telefon).

f1.jpeg

Mesajul afișului, cu siguranță, nu a fost pe placul urmăritorilor FORM Space. 

Efectiv rușinos în ceasu asta, în 2023, do better.”; „Deci femeile să vină cu the good looks, că le îmbătați voi pe de gratis, numai ca să facă bărbații rost de numere de telefon?”; „Hei, terminati, nu mai fiti rai, clubul Andei Adam trebuia sa aiba concurenta.”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii negative.

Ulterior afișul postării a fost înlocuit, însă nici noul mesaj nu a fost pe placul tinerilor: „YOU BRING THE GOOD LOOKS, WE BRING THE FREE VODKA ORANGE” (Tu aduci aspectul plăcut, noi îți oferim Vodka Orange gratis), a stârnit o nouă serie de comentarii negative la adresa clubului. 

f2.jpeg

Ok so… ați șters cealaltă mizerie ca sa postați una asemănătoare? Nu știu cine va face partea de marketing și social media dar ar trebui sa știe ca o data postat ceva ce a stârnit atâtea reacții negative, pe buna dreptate de altfel, tot ce va rămâne bun de făcut e să vă cereți scuze. Faptul ca ați șters de pe pagina voastră nu înseamnă ca s-a șters complet din online. Și cu atât mai mult din mintea oamenilor.”; „Stați liniștiți că nici postarea asta nu e mai brează.”; „Got my social media degree at Tate hustler's university”, au scris tinerii pe pagina clubului.

Solicitările pentru scuze publice nu au încetat nici la alte postări, care nu au nicio legătură cu evenimentul. 

colăjel.jpg

Comentarii Facebook