„Sărăcie” mare la Cluj. Lamborghini de 200.000 de euro, ridicat de Poliția Locală. Bolidul de lux era parcat pe loc pentru persoane cu handicap


Poliția Locală din Cluj-Napoca a ridicat un Lamborghini Huracan, din parcarea de pe strada Universității. Bolidul de lux a fost ridicat pentru că era parcat pe loc destinat persoanelor cu dizabilități, neavând un permis special în acest sens. 

Autoturismul costă pe piață circa 200 de mii de euro și se afla parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități, fără a deține un permis în acest sens.

Șoferul va avea de plătit amendă între 200 și 400 de lei, precum și 547 de lei pentru recuperarea mașinii de la RADP Cluj-Napoca. 

Șoferul pare să aibă mii de euro pentru achiziția unei mașini de lux, însă nu și câțiva lei pentru a achita parcarea. Așa scump e orașul, de nu-și permit „greii” Clujului să parcheze regulamentar?!

-------------------------------

UPDATE

Conducătorul auto a fost sancționat conform Legii 448/2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu amenda de la 2000-10000 lei. Polițiștii locali i-au dat amendă de 2000 lei, care poate fi achitată în 15 zile.

Foto: Ile Bogdan / Facebook

Comentarii Facebook