Sambata 4 Februarie

Șantajist arestat la Cluj! Își amenința victima cu moartea pentru a-i da bani FOTOPolițiștii clujenia u depistat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de comiterea infracțiunii de șantaj.

La data de 28.11.2017, polițiști din cadrul Poliției municipiului Dej, au reținut pentru 24 ore un bărbat de 49 ani, din Dej, pentru săvârșirea infractiunii de șantaj. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Dej cu propunere de arestare preventivă”, informează IPJ Cluj.

Conform oamenilor legii, în perioada 15.11.2017-16.11.2017, bărbatul a amenințat telefonic, în mod repetat, cu acte de violență și cu moartea persoana vătămată, încercând astfel să o constrângă să-și vândă unele bunuri și autoturismul proprietate personală, urmând ca suma de bani încasată să îi fie înmânată.

La data de 21.11.2017, urmare a activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de bărbat pentru săvârşirea infracțiunii de „Șantaj ”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Comentarii Facebook