Salvatorii cu epoleți din Cluj! Polițiștii au ajutat o familie de ucraineni rămasă în pană pe Autostrada Transilvania - FOTO

 

Polițiștii clujeni au intervenit și au ajutat o familie de ucraineni, care a rămas blocată pe Autostrada Transilvania, după ce microbuzul s-a defectat. 

O familie de ucraineni din apropierea orașului Odesa, care plecau departe de furia războiului înspre Polonia au mai întâmpinat o mica piedică în cale. Microbuzul în care se aflau alături de cei trei copii s-a defectat pe Autostrada A3, segmentul Turda.

Agentul șef de poliție Pop Rareș (din nou), de data asta împreună cu agentul principal Gligor Cosmin au ajuns la momentul oportun, contactând un service auto din zona municipiului Turda și o platformă, pentru ca problema tehnică să fie remediată în timp util.

Colegii au fost surprinși când au observat că mama copiilor, doamna Herasymova cunoștea puțin limba română, reușind să comunice mai ușor.

Prin intermediul lor, am transmis familiei ajutorul de încredere al întregului colectiv din cadrul inspectoratului și suntem liniștiți, știind că Rareș și Cosmin sunt acolo”, transmit cei de la Poliția Cluj.

Mașina a fost dusă la reparat, iar refugiații au primit o masă și un pat unde să doarmă. 

Comentarii Facebook