S-a reluat circulația pe strada Dragalina! Traficul clujean primește, în sfârșit, o gură de aer


În urmă cu câteva zile, edilul Boc se lăuda cu faptul că strada Dragalina va fi redată spre circulație chiar înainte de termenul anunțat inițial.

„Până în 20 mai se va redeschide traficul pe strada General Dragalina. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial - 15 iunie”, a declarat primarul primarul atunci.

Astăzi, 17 mai, clujenii au reînceput să circule pe strada a căror lucrări au cauzat haos în traficul orașului.

În cursul acestei săptămâni vor începe lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Craiova, prin tehnici non-invazive, fără săpătură și înlocuire fizică.

Întregul contract are o valoare de peste 124.000.000 lei, investiția fiind parte a mega-proiectului european finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare - POIM 2014-2020. Acesta prevede înlocuirea actualelor rețele de alimentare cu apă pe 32 de străzi și tronsoane, acoperind 20 de km. Totodată, vor fi reabilitați, inclusiv pe interior, 7,5 km de conducte de transport al apei, de pe 7 străzi. În același timp, vor fi reabilitați și înlocuiți 23,5 km de conducte de canalizare și de racord, de pe 68 de străzi și tronsoane de străzi.

Comentarii Facebook