S-a dus la spălătoria de la Polus și s-a ales cu Mercedesul ”stirbit” - FOTO

 

Un clujean îi acuză pe angajații de la spălătoria de la Polus că i-au ”stirbit” Mercedesul și acum se fac că nu știu ce s-a întâmplat. 

 

Am fost ieri, 15.10.2015 la spălătoria din Polus, Cluj-Napoca cu un autoturism marca Mercedes, iar in timpul spălării rolă/ peria superioară mi-a rupt emblema de pe capota autoturismului. In urma acestui fapt am vorbit cu unul dintre angajații spălătoriei, acesta a luat la cunoștiință cele întâmplate, a recunoscut faptul ( inițial) însă in urma convorbirii pe care acesta a avut-o cu patronul spălătoriei a negat totul, susținând ca emblema mașinii era rupta inainte ca eu sa intru in spălătoria respectiva. Țin sa precizez ca piesa a rămas la ei, inițial fiind de acord sa imi achite dauna. 

 

Azi, 16.10.2015 am fost sa vorbesc cu responsabilul de spalatorie, refuzând categoric orice contact cu mine, chiar mai mult au chemat poliția. As aprecia dacă ați putea prezenta cele scrise de mine si sa afle toate lumea, mai ales posesorii de Mercedes de cele întâmplate sa nu pățească ceea ce am pățit eu. Va multumesc”, ne-a relatat Ionuț Onaca.

 

Comentarii Facebook