S-a aflat ce făcea la volan șoferul care a plonjat în Someș, vineri seara: Toți ”bombardierii” fac asta - FOTO


Șoferul BMW -ului care a plonjat vineri seara în Someș ca un cascador într-un film american de acțiune se uita pe telefonul mobil în momentul în care a pierdut controlul asupra volanului.

A fost distras de la condus și a pierdut controlul asupra volanului. Se credea foarte sigur pe mașină. Lipsa de atenție este fatală în acea zonă, unde sunt și liniile de tramvai”, a explicat un om al legii. 

Poliția susține că șoferul circula cu viteza mare, a derapat pe Splaiul Independenței în curbă și a sărit în Someș de la o înălțime de 2,5 metri.

ISU Cluj anunță că "o autospecială și un echipaj SMURD au intervenit pentru a scoate un bărbat dintr-un autoturism ajuns în apele râului Someșul Mic.

Evenimentul a avut loc în apropiere de Splaiul Independenței, iar pentru scoaterea bărbatului, de 30 de ani, au intervenit doi pompieri asigurați cu o cordiță.

Bărbatul a fost consultat de către echipajul SMURD, era conștient și cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate".

Șoferul a fost scos din apă cu o coardă, de către pompieri, iar mașina a fost lăsată acolo până când va fi tractată. 

BMW in Somes.jpg

Foto: Șoferul din BMW scos din Someș de doi pompieri

Comentarii Facebook