Miercuri 24 Aprilie

Romii șmecherași au făcut LIVE pe Facebook din ”cotețul” pe roți cu care circulau prin Florești - VIDEO


Romii, care au fost prinși de polițiști în timp ce circulau între Florești și Gilău cu un ”coteț” pe roți, s-au și filmat în timp ce făceau drifturi în ”decapotabilă”. 

Cei trei tineri au fost depistați de polițiști duminică seară. De pe câmpurile din Florești, cei trei au ajuns pe drumul național, unde au fost fotografiați de clujeni. 

La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate”, informează IPJ Cluj.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate.

Astfel, la scurt timp, autoturismul a fost depistat pe strada Barajului, din localitatea Floreşti. 

Poliţiştii au procedat la legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 32 de ani, din comuna Căpusu Mare. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nefiind înmatriculat. 

În cauză se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook