România, înfrântă de Ucraina chiar înainte de EURO 2016: A doua repriză ne-a scăpat de sub control



Naționala României a pierdut, duminică seară, amicalul cu Ucraina, disputat la Torino. ”Tricolorii” au pierdut cu scorul 3-4, aceasta fiind prima înfrângere din ultimele 15 partide.

România va mai juca și cu Georgia, în ultimul amical înainte de plecarea în Franța.

Selecționerul Anghel Iordănescu spune că este foarte deranjat de greșelile individuale făcute de jucători, precizând că la națională sunt mulți fotbaliști care nu au ritm de joc şi că în repriza a doua lucrurile au scăpat de sub control.

"A fost o prima repriză foarte bună, am avut inţiativă, am controlat în mare parte jocul, am şi reuşit să marcăm. Toate golurile provin din greşeli personale nepermise. A fost o a doua repriză care efectiv ne-a scăpat de sub control. Golurile au fost un cadou făcut adversarului. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli, nepermise la nişte jucători cu mare experienţă. Sunt mulţi jucători care nu au ritm de joc, care la echipele de club au avut probleme, mă refer la Gabi Torje, la Alexandru Maxim. E clar că este foarte greu să le dai ritm de joc prin antrenament. Pentru baieţii noştri, pentru fani, ar fi fost mai bine să menţinem această perioadă de invincibilitate. Avem de învăţat din această înfrângere. Sunt supărat pentru greşelile personale pe care le-au facut băieţii nostri", a declarat selecţionerul Anghel Iordănescu la DigiSport.

România va juca în primul meci din cadrul Campionatului European de fotbal, împotriva Franței, țara gazdă a competiției.


Comentarii Facebook