RITTO 2011, turneul de tenis de masa pentru persoane cu dizabilitati, incepe la Cluj in 3 iunie


Turneul de tenis de masa pentru persoane cu dizabilitati incepe la Cluj in 3 iunie si va aduna la start 180 de concurenti din 26 de tari.

Turneul RITTO 2011 este organizat de Centrul Lamont din Cluj si Asociatia Little People.

"Cel mai amplu eveniment paralimpic din Europa Centrala si de Est, RITTO – Turneul International de Tenis de Masa din Romania pentru persoane cu dizabilitati se va desfasura la Sala Sporturilor Horia Demian, incepand cu ziua de joi, 2 iunie, de la orele 9:00 si se va incheia sambata, 4 iunie, la ora 16.00", a precizat Sally Wood-Lamont, presedintele Comitetului National Paralimpic si presedintele Centrului Lamont.

RITTO a fost votat pentru al IV lea an consecutiv de catre Federatia Internationala de Tenis de Masa (ITTF) ca fiind cel mai bine organizat turneu paralimpic de tenis de masa din lume. In concurs s-au inscris concurenti de la mai multe continente din: Austria, Belgia, Brazilia, Croatia, Franta, Ungaria, Irlanda, Israel, Italia, Iordania, Malaezia,Olanda, Norvegia, Polonia, Rusia, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Suedia, Elvetia, Statele Unite ale Americii,Turcia, Venezuela, precum si jucatori din Romania.

Concursul este sprijinit de E.ON Romania, sponsorului principal, Consiliul Britanic si alte firme locale.

Comentarii Facebook