Reduceri false la Cluj? Prețul ”la promoție” e egal cu cel... vechi / Ce explicații au comercianții


UPDATE

Reprezentanții Home Garden spun că nu este vorba despre o reducere falsă, ci așa prevede legea. ”Noi am fost obligați de cei de la OPC să punem prețul pe care îl vedeți cu alb și codul de bare, plus cartonul cu promoția. S-a făcut reducerea, dar cartonul alb nu este prețul anterior, ci prețul redus. Așa trebuie să facem, conform legii. Pe cartonul alb nu este prețul vechi, ci este cel redus”, au precizat aceștia. 

----------------------------

În perioada de Crăciun, supermarketurile s-au învățat să îi ”aburească” pe clujeni cu reduceri. Un cumpărător a avut curiozitatea să ridice cartonașele cu prețurile la ”promoție” și a avut o surpriză.

Clujeanul a verificat prețurile de la raionul cu băuturi, din curiozitate, fiind blocat la rândul de la casa de marcat. ”Am fost curios să văd cât costau produsele înainte și surpriză”, ne-a transmis acesta.

Ar fi fost interesat de verificat toate produsele la promoție din acel magazin. Inspectorii de la Protecția Consumatorului ar putea să facă un control, pentru a vedea dacă legislația este respectată.

Probabil că prețurile vechi nu au fost luate jos, pentru că după ”febra” sărbătorilor vor fi refolosite. 

WhatsApp Image 2022-12-27 at 14.02.15.jpeg

WhatsApp Image 2022-12-27 at 14.02.24.jpeg

WhatsApp Image 2022-12-27 at 14.02.15.jpeg

Comentarii Facebook