Recompensă pentru depistarea unui șofer care fură numere de înmatriculare și apoi alimentează cu carburant - FOTO


Un șofer care fură numere de înmatriculare și apoi alimentează prin stațiile de benzină din județ este căutat de poliție. 

Angajața unei stații de benzină din Cluj-Napoca a făcut public cazul. 

Număr furat și folosit pe acest Audi A3! Va rog dacă îl vedeți pe undeva să mă notificați atât pe mine cât și dacă e văzut în trafic sunați la poliție! 

Cauzează diverse prejudicii, iar conducătorul auto se pare ca fură diverse numere de prin oraș și alimentează sau produce alte furturi crezând ca nu va fi niciodată identificat.

Haideți sa îi facem o surpriză de Crăciun!

Update: Prejudiciul meu e de 400 lei, eu ofer 600 de lei persoanei care mă ajută cu identificarea rapidă a proprietarului. NU vreau recuperare prejudiciu, pe cât vreau pedepsire autor și stopare fenomen! Mulțumesc!”, a relatat Andreea Ioana.

Firma care deține numărul de înmatriculare l-a declarat furat. ”Acest Audi A3 -gri e deja in foarte multe plângeri (mai mereu cu numere diferite), toate in cursul acestui an, majoritatea în stațiile de carburant”, mai precizează cea care a reclamat cazul.

Pana acum cred ca nu si-a făcut nimeni timp pentru un proces in instanța, dar de acum incolo eu cu siguranța ma voi ocupa!

317854300_5976665542366336_8014517641211154408_n.jpg

Foto: Andreea Ioana / Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook