Realizator de la Radio Cluj, dat afară la presiunea UDMR, după ce a demascat cum a fost angajată consiliera șefului UDMR - VIDEO

 

Realizatorul Radio Cluj, Vasile Luca, a fost dat afară în urma presiunilor venite din partea UDMR. 

 

Luca a făcut o plângere penală în care a arătat că Debreczeni Hajnal, consiliera de presa a preşedintelui UDMR, a fost angajată la Radio Cluj deși activa în politică și nu trecea pe la locul de muncă.

 

Luca susține că a fost dat afară pentru că a stârnit acest scandal și a făcut plângerea penală.

 

Motivul oficial al concedierii este că a colaborat cu Agro TV. ”Acest motiv nu stă în picioare. Adevăratul motiv este plângerea penală depusă și prezentarea acelotr documente prin care s-a prelungit colaborarea lui Debreczeni. Știu că s-au făcut presiuni și din partea UDMR și din alte direcții. Intenșia lor este de a mă pune cu botul pe labe”, a spus Vasile Luca, conform TVR Cluj.

 

În prealabil i s-a dat aprobarea de a apărea pe acest canal de televiziune, timp de un an de zile. Acum este concediat pentru acest lucru”, a spus Dinu Criste, directorul AgroTV.

 

 

El va da în judecată Radio Cluj și Radiodifuziunea Română pentru acest abuz. Conducerile acestor instituții nu au comentat cazul, bâlbâindu-se nepermis.

 

Șeful Radio Cluj, Bogdan Roșca, a spus că ar trebui contactat biroul de presă al Radiodifuziunii Române. Ovidiu Miculescu, directorul general al Societății Române de Radiodifuziune, a afirmat că nu are ce comenta: ”Să comentez că ce...”. 



Comentarii Facebook