RDS-RCS i-a lăsat fără televiziune pe locatarii de pe strada Oașului: Zic că lucrează, dar pe stradă nu e nimeni


RDS-RCS i-a lăsat fără televiziune pe locatarii de pe strada Oașului 86-90, iar oamenii așteaptă rezolvarea problemei, nu doar promisiuni la telefon.

De ieri (n.red. marți, 5 mai) de la ora 12 nu avem televiziune prin cablu contractat cu compania RCS-RDS, o întreagă scară de bloc situată pe str. OASULUI, NR. 86-90 CORP F, SC 1.

Am făcut sesizări, dar suntem luați în derâdere de ei. În cursul zilei de ieri s-a deplasat o echipă, a constat o întrerupere la un cablu care merge la panou și a plecat. Am sunat din nou și ni s-a spus ca se lucrează, dar la fata locului nu mai era nimeni.

În cursul zilei de azi a revenit o alta echipa care a tras un cablu pana la panou, dar lucrând ca Dorel nu au mai făcut și conexiunea panoului cu cablul și au plecat în jurul orei 14. De atunci nu a mai venit nimeni, iar la nenumăratele sesizări marea companie RCS-RDS spune ca au la dispoziție 48h și nu vor nicidecum sa ne spună în ce stadiu e lucrarea și susțin ca încă se lucrează și la aceasta ora dar bineînțeles ca la fata locului nu e nimeni, iar ei râzând ne spun că nu trebuie sa fie la fata locului pentru a rezolva (se pare ca cablu în panou se va conecta prin puterea minții de către specialiștii lor)”, ne-a relatat Ioana Sauchea.

Comentarii Facebook