Luni 23 Noiembrie

Razie pe Piezișă! Doi tineri au fost amendați FOTOPolițiștii clujeni au efectuat, sâmbătă seară, o acțiune cu efective mărite în zona străzii Piezişă, din Cluj-Napoca.

La data de 28/29 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul pentru Centru Universitar, au acţionat, cu efective mărite, în zona străzii Piezişă, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea unui climat de siguranţă”, informează IPJ CLuj

În acţiune au fost angrenaţi poliţişti de ordine publică, rutieri, investigaţii criminale, precum şi poliţişti locali şi jandarmi, care au acţionat în scop preventiv, pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă în zonele frecventate de studenţi.

Astfel, în cadrul acţiunii, au fost legitimate 26 de persoane, fiind sancţionaţi contravenţional 2 tineri. Astfel, unul dintre aceştia a fost sancţionat pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice (drum public), iar celălalt a fost depistat circulând pe strada Piezişă pe sens interzis, fiind sancţionat pentru încălcarea normelor rutiere.

.

Comentarii Facebook