Duminica 28 Aprilie

Razie în trafic la Cluj! Câți vitezomani au rămas fără permis într-o singură zi


Polițiștii de la Rutieră au desfășurat, în cursul zilei de marți, o serie de controale de amploare în trafic, pentru a depista vitezomanii.

La data de 18 august a.c. poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier -  Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive şi a depăşirilor neregulamentare”, informează IPJ Cluj. 

Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1, pe tronsonul Feleac – Vâlcele, Varianta Ocolitoare Cluj Est şi pe DN16, pe tronsonul Apahida – Mociu. 

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 18 conducători auto care se deplasau cu autovehiculele având o viteză peste limita legală, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform OUG195/2002R.

Faţă de 4 dintre aceştia a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50km/h. 

Un alt conducător auto a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, fiindu-i astfel suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile. 


Comentarii Facebook