RAZIE în Târgul de mașini de la Florești! Samsarii AUTO au fost BLOCAȚI la poartă - FOTO și VIDEO EXCLUSIV

 

Samsarii auto care aduc mașini din spațiul intracomunitar, în special din Germania, au fost luați ca din oală, sâmbătă dimineața, în Târgul auto de la Florești. 

 

Razia a început la ora 7.00, când circa 100 de jandarmi au blocat la ieșirile din Târgul auto și s-au postat pe alei. Polițiștii de la investigarea fraudelor au trecut la verificarea autoturismelor suspecte, în special cele care aveau numere străine. 







 

Doi tineri au fost opriți în poarta Târgului Auto, când încercau să plece cu două limuzine Audi și BMW. Controlul începuse de circa 5 minute și între samsari s-a dat semnalul. Cei doi au fost trași pe dreapta, verificate actele mașinilor și seria motorului. 

 

 

Și în alte puncte din Târgul Auto s-au făcut verificări, iar două persoane au fost duse reținute încă de la ora 7.30. Jandarmii au rămas lângă mașini pentru a le păzi.

 

 

 

Conform unor surse, controlul face parte dintr-o razie amplă, verificări având loc în mai multe județe. Prejudiciul rețelei este de 10 milioane de euro și constă din TVA neachitat bugetului de stat în urma importului de mașini. 

 

 

 

Comentarii Facebook