Razie în căminele clujene. Polițiștii i-au amendat pe paznici pentru că dormeau în post


Polițiștii clujeni au făcut un amplu control în căminele clujene și au aplicat amenzi paznicilor, pentru că nu își făceau treaba corespunzător. Mai precis, paznicii nu au respectat consemnul postului, adică obligația de a păzi ușa de acces în cămin.

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au desfășurat joi, 30 ianuarie, o serie de activități cu rol preventiv în campusurile studențești clujene pentru menținerea și creșterea climatului de siguranță, dar și pentru  a consolida parteneriatul dintre polițiști și studenți.

Totodată, a fost verificat modul în care personalul de pază își desfășura activitatea în timpul serviciului, cu această ocazie fiind controlați un număr de 12 agenți de pază, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Polițiștii de proximitate au participat la întâlniri cu administratorii căminelor studențești precum și cu reprezentanții universităților, fiind făcute recomandări cu caracter preventiv pentru creșterea siguranței participanților la evenimente care urmează să se desfășoare în perioada imediat următoare a anului universitar.

Comentarii Facebook