Razie de amploare la Pata Rât. Trei persoane au fost duse la secție FOTO



Polițiștii clujeni desfășurat o acțiune cu efective mărite în zona Pata Rât, pentru creșterea gradului de siguranță publică.

La data de 3 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 7 Poliție au organizat o acțiune cu efective mărite în zona Pata Rât. Acțiunea a avut drept scop creșterea gradului de siguranță publică, prevenirea comiterii infracțiunilor de furt din autoturisme și locuințe, precum și a infracțiunilor comise cu violență”, informează IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru depistarea persoanelor bănuite de comiterea unor infracțiuni și a celor urmărite în temeiul legii.

La acțiune au participat polițiști din cadrul tuturor secțiilor de poliție urbane, din cadrul Biroului Rutier, precum și din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. De asemenea, au fost angrenați și polițiști locali.

Au fost legitimate aproape 200 de persoane și au fost depistate 3 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Cele trei persoane au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea cercetării și probării activității infracționale (furt din autovehicul).

Pe linie rutieră, polițiștii au acționat pentru respectarea regulilor de circulație în zonă, fiind aplicate opt sancțiuni contravenționale pentru încălcarea regimului de circulație. De asemenea, au fost au fost reținute 2 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere.

Comentarii Facebook