Razie de amploare la Huedin. Câte amenzi au împărțit oamenii legii


Polițiștii clujeni au desfășurat, în acest final de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza orașului Huedin.

În perioada 10 – 12 decembrie a.c., poliţiştii  din cadrul Poliției oraşului Huedin şi cei din cadrul Secției 8 Poliție Rurală au organizat şi desfăşurat acțiuni pentru menținerea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, precum și în vederea prevenirii și combaterii faptelor ilegale sau a principalelor cauze generatoare a accidentelor rutiere”, informează IPJ Cluj.

În cadrul activităţilor desfăşurate, abaterile constatate de către poliţişti au impus aplicarea a 58 de sancţiuni contravenţionale, din care 54 pentru nerespectarea regimului normelor rutiere în vigoare, alte 4 dintre acestea fiind aplicate pentru contravenții silvice și la regimul de ordine și liniște publică. 

În cazul a 7 conducători auto a fost dispusă măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată. De asemenea, a fost reținut și un certificat de înmatriculare.

Totodată, au fost constatate 5 infracţiuni - 2 dintre acestea la regimul rutier; alte 3 se referă la fapte penale din sfera infracțiunilor contra patrimoniului sau persoanei. 


Comentarii Facebook