Razie de amploare la Cluj-Napoca. Câte amenzi s-au dat într-o singură zi


Polițiștii clujeni au desfășurat, ieri, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, în perioada 10 – 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 1 Poliție și Biroul Rutier Cluj-Napoca, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ştefan Cicio Pop Cluj-Napoca și polițiști locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Cluj-Napoca au organizat şi desfăşurat o acțiune  având ca scop prevenirea producerii accidentelor rutiere şi a infracțiunilor stradale.

S-a acționat pe arterele principale din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, respectiv Piața Mihai Viteazu, străzile  Eroilor, Memorandumului, Regele Ferdinand,  George Bariţiu şi Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Cu ocazia activităților desfășurate, au fost legitimate 45 de persoane şi au fost controlate 36 de autovehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus  aplicarea unui număr de 13 sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale  O.U.G. 195/2002, 2 sancțiuni contravenționale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice conform  Legii 61/1991 republicată și 2 sancțiuni la H.C.L. 61/2014 privind oprirea şi staţionarea pe domeniul public. De asemenea a fost retras 1certificat de înmatriculare.

 

Comentarii Facebook