Miercuri 24 Aprilie

Razie a polițiștilor la Cluj. Au descins în Oser


Polițiștii clujeni au făcut o serie de controale în piaţa de vechituri de pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru combaterea comerţului cu bunuri provenite din infracţiuni, precum şi pentru prevenirea altor fapte antisociale.

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au acţionat în piaţa de vechituri din municipiu pentru prevenirea şi combaterea comerţului cu produse provenite din infracţiuni, precum şi a evaziunii fiscale”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat pentru fluidizarea traficului în zonă şi prevenirea producerii de accidente de circulaţie.

Pentru neregulile constate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, a Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au confiscat mai multe produse deţinute în vederea comercializării fără îndeplinirea prevederilor legale, în valoare de aproximativ 600 de lei.

Comentarii Facebook