Miercuri 24 Aprilie

RAT a distrus un spațiu verde și o parcare pe Dorobanților. Vezi ce a făcut Primăria


Un clujean se plânge de faptul că lucrările începute de către Regia Autonomă de Termoficare pentru schimbarea instalației de pe Calea Dorobanților au cauzat distrugerea spațiului verde din jurul blocului, a gardului viu și chiar a locului de parcare pentru care acesta plătește abonament.

In urma cu doua luni si jumatate au inceput lucrarile de intretinere a instalatiei de termoficare pentru blocul de pe Calea Dorobantilor nr 102 ceea ce a insemnat distrugerea spatiului verde, a gardului viu si a gardului metalic din jurul blocului (toate platite de catre asociatia de locatari Calea Dorobantilor nr 102). De la finalizarea lucrarilor, in urma cu 3 saptamani se aduce cam din 4 in 4 zile pamant si moloz pentru a acoperi instalatia.

Astazi cand am ajuns acasa si am dorit sa parchez masina am gasit parcarea, pentru care platesc abonament la primarie, pe o portiune foarte mare plina cu pamant”, povestește clujeanul pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca susțin că RAT a fost amendată din  cauza faptului că a depășit termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor, iar lucrările de refacere au fost predate către RADP.

Referitor la sesizarea dvs., va comunicam urmatoarele: la adresa mentionata de dvs.,Calea Dorobantilor nr.102, s-a eliberat Regiei Autonome de Termoficare o autorizatie de spargere pentru remedierea unui defect aparut pe conducta de apa calda. Lucrarile de executie au depasit termenele din autorizatia de spargere cu o luna, fapt pentru care Regia Autonoma de Termoficare a fost sanctionata. Lucrarile de refacere au fost predate catre firma RADP in data de 09.10.2013”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook