Radio Renașterea, reclamat pentru că difuzează melodii cu DRACI

 

Postul Radio Renașterea, finanțat din fondurile Mitropoliei Clujului, este reclamat de un ascultător, nemulțumit că a auzit o melodie în care era pomenit numele Diavolului.

 

Va scriu revoltat din 2 motive. La ora 11 A.M astazi (plus minus cateva secunde), 25 feb 2013, in cadrul emisiunii in care se difuzeaza melodii populare cu dedicatie, ------va rog sa verificati banda martor------- ati avut in playlist o melodie, nu imi aduc aminte titlul dar era ceva cu mamaliga si malai, cantată de o doamna respectabila. Problema este ca in cadrul acestei melodii frumoasa, protagonista pomeneste despre ”malaiu' dracului”. CONSIDER ACESTE LUCRU innaceptabil la un post de anvergura Radio Renasterea, si doresc sa va cereti scuze in mod public fata de asculatori. 

 

De la ora 11 pana acum la ora 1.20 am incercat sa va sun pe ambele numere de telefon afisate pe site (0264.596.500, 0724.341.304), ca sa va semnalez eroarea, dar nu a raspuns nimeni, si totusi pretindeti ca sunteti un pot de radio cu pretentii, un etalon pentru moralitatea crestinilor, ca doar transmiteti Cuvantul lui Dumnezeu. (..) Oameni buni profesionalismul unde este? Sau de fapt nu va pasa ce se intampla? Constat cu intristare ca realizatorii emisiunii sufera probabil de maladia mediocritatii romanesti, prin care treaba se face cum se face, feedback-ul nu ne intereseaza, salarul vine, dar calitate NU! Va rog sa va depasiti conditia”, se arată în reclamația ascultătorului Radio Renașterea, trimisă și pe adresa office@știridecluj.com.

 

Radio Renașterea este un radio finanțat din fondurile Mitropoliei Clujului și difuzează în principal programe religioase. 

Comentarii Facebook