Pui de pisică salvat de clujenii cu inimă! Pompierii au refuzat să se deplaseze - FOTO

 

O mână de clujeni inimoși a salvat un pui de pisică de la moarte sigură. Animalul s-a blocat într-o gură de aerisire din Mănăștur. 

 

Urgenta maxima, m-a sunat cineva ca o pisica micuta de tot este captiva intr-o gura de aerisire n cartierul Manastur, langa parkingul de la complexul Nora. Pompierii refuza sa vina, deja doua persoane au sunat. Va rugam, cine are ceva instrument sa desfaca, un flex sau orice idee sa vina urgent aici”, a sesizat pe Facebook Brain Eva.

 

Foto: Aerisirea în care a căzut pisica

 

Administratorul blocului a venit la locul incidentului și a ridicat din umeri. Până la urmă un meseriaș s-a deplasat la locul incidentului și a tăiat o gaură, iar animalul a fost scos.

 

A fost salvata - A fost salvat puiul, multumim tuturor care s-au implicat, oameni cu suflet. Rusine celor care au refuzat sa ajute”, a mai adăugat Brain Eva.

 

Rușinos este că într-un oraș de mărimea Clujului nu este pus la punct un sistem de salvare a animalelor în pericol. Se pare că pompierii intervin numai pentru animale cu stăpân, dar au fost nenumărate cazuri în care s-a intervenit în salvarea animalelor abandonate. 

Comentarii Facebook