PSD Cluj îl atacă pe Boc: Soluționarea blocajului din traficul clujean este o prioritate, nu campania Elenei Udrea FOTO


PSD Cluj a lansat un atac dur la adresa lui Emil Boc, precizând că ”nu mai este racordat la realitățile orașului” pe care se presupune că-l administrează.

Aceștia precizează că la prima ploaie circulația este paralizată, mai ales la sensul giratoriu din Calea Turzii-Observator.

De asemenea, circulația este blocată în timpul dimineții și la intrarea în oraș dinspre comunele Baciu și Florești.

Preocupat să o consilieze pe Elena Udrea în campania electorală, Emil Boc a abandonat pe moment activitatea din primăria municipiului Cluj-Napoca, pentru a-l însoți pe prezidențiabilul PMP în turneele din țară, din berărie în berărie cu Traian Băsescu. Emil Boc minte cu nerușinare în privința finalizării lucrărilor de modernizare a Căii Turzii, în această dimineață camioane cu asfalt fiind înșirate pe arteră”, spun social democrații clujeni.

Emil Boc nu a reușit să finalizeze modernizarea Căii Turzii, o dovadă fiind „jaloanele” din trafic și anume gurile de canal care au devenit adevărate obstacole iar alte lucrări de modernizare a drumurilor din Cluj-Napoca stau în stand by datorită campaniei electorale în care Emil Boc târăște administrația locală” a declarat Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Comentarii Facebook