PSD Cluj cere Primariei sa stranga lesurile de animale si gunoaiele pana la vizita echipei Bayern Munchen


PSD sare in apararea ziaristilor elvetieni. Reprezentantii partidului cred ca atat timp cat in Cluj va exista un les de animal pe strada, un cersetor sau o hartie pe jos, presa are dreptul sa le prezinte.

 

Conducerea PSD Cluj sustine ca este intristata de modul in care jurnalistii din Basel au prezentat Clujul. "Pe de alta parte, PDL ar vrea sa puna botnita presei, nu doar celei interne, cat si celei internationale. In virtutea dreptului la libera exprimare, atat timp cat in Cluj va exista un les de animal pe strada, un cersetor sau o hartie pe jos, presa are dreptul sa opteze pentru prezentarea lor publica", sustin reprezentantii PSD intr-un comunicat.

 

Social-democratii cred ca preocuparea administratiei ar trebui sa fie indreptata spre gasirea unor "solutii prin care acest oras sa fie mai civilizat, mai prietenos cu locuitorii sai si cu turistii, nu spre redactarea unor drepturi la replica".


"Cerem fair-play elvetienilor, atat pe teren, cat si in afara lui, iar Primariei, ca pana la vizita Bayern-ului, macar si pentru ca vom avea din nou vizitatori straini - sa stranga lesurile de animale, cersetorii si gunoaiele de pe strazile marginase", se mai arata in comunicatul PSD Cluj.

 

Comentarii Facebook