Protestatari fără mască la Cluj, cu un mesaj înfiorător: ”Arafat de Sărbători, dar-ar Dumnezeu să mori!” - VIDEO


Protestatarii de la Cluj au avut mesaje înfiorătoare în timpul marșului împotriva restricțiilor. Protestul a pornit din piațeta din fața Prefecturii Cluj, în mod pașnic spre centrul orașului. 

Între protestatari s-au aflat și suporteri ai unei echipe de fotbal din Cluj-Napoca. Aceștia rapid au preluat controlul manifestației, în ciuda faptul că era prezent și Călin Mărincuș, cunoscut pentru calitățile lui de lider dornic de afirmare. Spre deosebire de protestele AUR, Mărincuș nu a apucat să vorbească acum și să își exprime mesajul anti-mască, vaccin și COVID.

Suporterii prezenți au scandat ca pe stadion, iar în fata Primăriei Cluj-Napoca au strigat: ”Arafat de Sărbători, dar-ar Dumnezeu să mori!”, o scandare adaptată după cele de pe stadion, care i-a oripilat pe trecători. ”Aici am ajuns? Doamne ferește de o Revoluție!”, ne-a spus un clujean.

Protestatarii au mai stricat că se ”pi.ă” pe ea lege, iar drept dovadă nu au purtat masca și nici nu a putut fi vorba despre distanțare. 

În virtutea dreptului la libera exprimare, autoritățile le-au permis să protesteze, cu toate că manifestanții strigau ”Libertate!”.

Nemulțumirea generală este vis-a-vis de restricțiile care impun, în Cluj-Napoca, prin închiderea magazinelor la 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, plus interdicția de a mai ieșit din casă după ora 20.00.

Comentarii Facebook