Protest la Turda. Pensionarii vor ocupa Piata din fata Primariei, chiar daca nu au nicio autorizatie


Pensionarii din Turda vor protesta de la ora 10.00 pe platoul din fata primariei cu toate ca nu au obtinut autorizatie. Administratorul unic al institutiei, Radu Crisan, a declarat ca in zona sunt lucrari edilitare si mitingul ar perturba activitatea.

Protestul este organizat de reprezentantii Societatii Civice si cei ai Partidului Romania Mare (PRM) din Turda, care au mai protestat si saptamana trecuta impotriva modului in care sunt tratati pensionarii, scaderea salariilor si acordarea unor facilitati fiscale pentru investitori.

 

La protestul de acum 7 zile pensionarii au dat citire Proclamatiei de la Turda, semnata de 400 de persoane, si care prezinta pe larg situatia in care se afla romanii de rand si solutii pentru guvernanti.

Mitingul de la ora 10.00 se va desfasura sub sloganu: "Dreptul fiecarui cetatean la o viata normala si demna!", dar actiunea nu a primit insa avizul primariei din Turda, care a anuntat prin administratorul unic, Radu Crisan, ca protestul va fi in afara legii si cei care il organizeaza vor fi sanctionati.

Crisan a mai spus ca mitingul, conform legii, poate sa nu fie avizat, daca in zona se fac lucrari de interes public si prezenta mai multor oameni le pune in pericol.

Comentarii Facebook