Protest cu spatele la camerele televiziunilor in Piata Unirii FOTO si VIDEO


Protestatarii din Piata Unirii le-au intors spatele televiziunilor, in semn de nemultumire fata de modul in care acestea au reflectat manifestarile.

"Prea mult se politizeaza protestul nostru si ne-am saturat. Vrem sa stam cu spatele la camerele de televiziune si sa ne adresam oamenilor", a spus un tanar.

Protestatarii au folosit o portavoce pentru a-si exprima nemultumirile si rand pe rand au cerut demisia presedintelui Traian Basescu, un guvern mai bun, alegeri anticipate si respect din partea politicienilor.

In total, la ora 19.00, in Piata Unirii se adunasera numai circa 150 de persoane, de cateva ori mai putini fata de protestele din zilele trecute.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ora 20.00)

 

Protestatarii au pornit in mars pe Bulevardul Eroilor, Prefectura Cluj, Bulevardul 21 Decembrie 1989 si urmeaza sa se opreasca la Primaria Cluj-Napoca si in fata la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Popasul final va fi in Piata Unirii.

Comentarii Facebook