Program special de sărbători la Iulius Mall Cluj


În perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi își dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia, astfel că și Iulius Mall Cluj va avea un program special. Prima zi de Crăciun și 1 ianuarie 2024 sunt dedicate celor dragi, însă în Ajunul Crăciunului până la ora 18.00 încă mai poți să cumperi cadouri și delicatese pentru masa cu familia. În a doua zi de Crăciun poți face o vizită la brandurile tale favorite, iar în seara de Revelion dacă nu ai încă ținuta pregătită poți să achiziționezi tot ce ai nevoie până la ora 18.00.

Ajutoarele Moșului, dar și cei mai iscusiți bucătari, trebuie să știe că Iulius Mall Cluj are un program special de sărbători. În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, magazinele din Iulius Mall Cluj, sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00. Hipermarketul Auchan este deschis în Ajunul Crăciunului de la ora 07:00, până la ora 18:00, iar cele mai noi filme de la Hollywood pot fi vizionate la Cinema City de la ora 10:30 până la ora 18:00.

Luni, 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că Iulius Mall și Hipermarketul Auchan vor fi închise, dar poți vizita și spectaculoasa expoziție de lumini din Iulius Parc. De marți, 26 decembrie programul va fi cel obișnuit.

Pregătește-te de Revelion în Iulius Mall Cluj! Duminică, 31 decembrie, magazinele sunt deschise în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar Hipermarketul Auchan de la ora 07:00, până la ora 18:00. În prima zi din Noul An, 1 ianuarie 2024, Iulius Mall Cluj și Hipermarketul Auchan sunt închise, iar de marți, 2 ianuarie, programul revine la normal.

Ca să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în Iulius Mall Cluj, urmărește-ne pe Facebook, dar și pe site-ul http://iuliusmall.com/cluj/!

Comentarii Facebook