Profesoară bătută de un elev, cu fractură de stern şi trei coaste rupte: „Măi, copile, nu mă împinge!” - VIDEO


Răsturnare de situaţie în cazul profesoarei de biologie, de la Colegiul Tehnic Grigore Bariţiu, din Baia Mare, acuzată că ar fi îmbrâncit un elev. Acesta susţine că a fost victimă de fapt, având fractură de stern şi trei coaste rupte, după ce a fost lovită cu pumnul de către un elev de clasa a 9-a.

Conflictul între cei doi a pornit după ce elevul a cerut să plece mai repede de la oră pentru că era navetist.  Profesoara de biologie Alina Sălăjan ar fi refuzat să îl lase de la oră, elevul ar fi insistat şi de aici a început întreg scandalul şi îmbrâncelile între cei doi.  

Într-o filmare apărută în mediul online se aude vocea profesoarei: „Măi, copile, nu mă împinge”. 

După ce cazul a luat amploare, profesoara de biologie Alina Sălăjan, în vârstă de 47 de ani, a trimis documente medicale presei locale care susţin că a fost victima în acest incident, fiind lovită cu pumnul de către elevul Colegiului Tehnic ”George Bariţiu” din Baia Mare. 

Mai mult, cadrul didactic a mers şi la o examinare computer tomograf, care arată că a suferit o fractură de stern şi are trei coaste rupte.  

Sunt d-na prof. Salajan Alina, profesorul agresat fizic la C.T. George Bariţiu. Am fost agresata fizic de catre acel elev din cls a 9-a”,  a transmis profesoara jurnalistului jurnalistului maramureşean Vasile Dale. 

O anchetă este în desfăşurare şi la Poliţia Municipiului Baia Mare a deschis, care a deschis dosar penal, urmând să dispună măsuri legale. 

Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin plângere de către o femeie de 47 de ani din municipiu despre faptul că la data de 29 septembrie, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla la locul de muncă, ar fi fost agresată de către un tânăr. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Maramureş, conform adevarul.ro

Comentarii Facebook