Produs toxic, retras urgent din magazinele Kaufland. Clienții sunt rugați să-l returneze în magazine


Lanțul de magazine Kaufland retrage sucul de mere și vișine „Vreau din România” după ce s-a descoperit „o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs”. Clienții sunt rugați să nu-l consume și să returneze sucul în magazinele Kaufland.

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, următorul produs: 

În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.  

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.  

Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL. Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată”, se arată pe site-ul ANSVSA. 

Comentarii Facebook