Procurorul Florin Tohatan, care a blocat in trafic un sofer, era pasionat de bolizi Galerie FOTO

 

Procurorul Florin Tohatan, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, acuzat de un sofer ca l-a blocat in trafic alaturi de procurorul Theodor Pavelescu, era pasionat de masini de curse.

 

Tohatan a postat pe pagina de Facebook zeci de fotografii cu masinile si motocicletele din garajul sau, iar acestea demonstreaza ca este un impatimit al curselor de raliu. Dupa izbucnirea scandalului, in care este acuzat ca a facut pe justitiarul in trafic, in Cluj-Napoca, in fata magazinului Sora, procurorul si-a sters contul de Facebook si toate fotografiile.

 

Vezi imagini de la urmarire...

Doi procurori din Cluj sicaneaza in trafic un sofer si chiar ii taie calea cu masina VIDEO EXCLUSIV

 

Florin Tohatan si Theodor Pavelescu sunt acuzati de un sofer ca l-au urmarit in trafic si blocat cu masina, fluturand legitimatiile de procurori. Ba mai mult i-au intocmit si dosar penal pentru ca ar fi condus fara permis, desi permisul era la politie si nu avusese timp sa il ridice, dupa cum sustine soferul. "Nu am apucat sa ma duc sa il ridic, dupa ce mi-a fost suspendat, dar aveam la mine dovada ca pot circula. Mi-au facut totusi dosar penal, care s-a solutionat cu o simpla amenda. Ori am circulat fara dreptul de a conduce, ori am circulat cu dreptul de a conduce. M-au tinut cercetat vreme de sase luni. Dar au facut de asa maniera ca au dat o solutie tare ciudata. M-au scos de sub urmarirea penala, dar mi-au spus ca exista si fapta. Acum ori exista, ori nu exista aceasta fapta. Eu aveam dreptul de a conduce. Asta scriu si procurorii numai ma acuza ca nu mi-am ridicat permisul de la Politie", a spus Ionut, clujeanul hartuit in trafic de procurori.

 

Avocatul acestuia, Eugen Iordachescu, a atacat acest verdict al procurorilor la Judecatoria Cluj Napoca si a cerut anularea amenzii de 500 de lei pe care clientul lui a primit-o.

 

Cei doi procurori nu au putut fi contactati.

 

Citeste mai jos intreg cazul...

Doi procurori din Cluj, acuzati ca fac pe justitiarii in trafic! Au blocat un sofer cu masina, afisandu-si legitimatiile pe geam EXCLUSIV

 

Comentarii Facebook