Prins cu droguri la un festival clujean! Tânărul a recidivat, cumpărând droguri prin Darknet

 

Un tânăr din Baia Mare, prins cu droguri la un festivalul clujean, a recidivat și a fost dus în fața judecătorilor unde a fost arestat.

 

Tânărul a intrat în atenția anchetatorilor anul trecut, la Electric Castle. Atunci, Cătălin Horoțan, 20 de ani, a fost depistat cu o punguliță ce conținea câteva grame de hașiș. El a fost lăsat să plece, dar a fost urmărit. A fost prins la scurt timp și avea la el 12 doze de cocaină, fiind apoi cercetat.

 

Acest lucru nu l-a oprit, iar acum Horoțan a fost prins din nou în flagrant în timp ce încerca să vândă cocaină. Procurorii și polițiștii de la Crimă Organizată, au efectuat o percheziție acasă la tânărul de 20 de ani, care locuiește în Baia Mare. Surse judiciare susțin că au fost descoperite patru calupuri de ceară, în care se ascundeau 800 de grame de cocaină, în valoare de 80.000 de euro.

 

Procurorii DIICOT Cluj l-au prezentat pe tânăr în fața unui judecător de la Tribunalul Cluj care a decis să îl aresteze pentru 30 de zile.

 

Horoțan și-a comandat drogurile prin intermediul Darknet (Internetul întunecat), care poate fi accesat numai cu softuri speciale. 

Comentarii Facebook