Miercuri 7 Decembrie

Primul eveniment la Depozitul de Filme, după ce a fost restaurat, are loc duminică

 

Depozitul de Filme  va fi redat publicului, duminică, 19 octombrie, când va fi orgaizat și un prim eveniment dedicat publicului.

 

De la ora 12, programul zilei include concerte, spectacole de magie, piese de teatru, iar seara se va încheia cu un concert-surpriză, la ora 19.00. Pe tot parcursul zilei, clujenii sunt așteptați la o nouă ediție a Târguțului Vintage, un târg de produse în stil vintage dintre cele mai diferite, de la haine la bijuterii create manual.

 

Meniul zilei va include ceai, vin cald și cafea, pe care vizitatorii le vor putea savura în hamace sau participând la activitățile zilei. Copiii de la fundația ”Noi Orizonturi” vor susține la Depozitul de Filme demonstrații de jonglerie între orele 12 și 16, care vor fi urmate de un spectacol de magie și schițe de teatru susținute de studenții Facultății de Teatru și Televiziune. 

 

Special pentru copii, o zonă de ”playful learning” va promova învățarea prin joc, prin intermediul unor mici activități educative.

 

Momentul oficial de inaugurare este programat la ora 18.00.

 

DJ Paul va asigura fundalul muzical al zilei, iar seara se va încheia cu un concert-surpriză.

 

Depozitul de Filme a devenit și un proiect al studenților din cadrul Facultății de Arhitectură a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, echipa condusă de arhitectul Șerban Țigănaș având ca temă de proiect pentru primul semestru al anului universitar Depozitul de Filme și transformarea acestuia într-un muzeu deschis comunității.

Comentarii Facebook