Primele imagini cu Walter din Emiratele Arabe. Poliția spune că îl extrădează, dar el e liber în Dubai FOTOOmul de afaceri Florian Walter, fugit în Dubai după ce a fost emis un mandat de arestare pe numele său, a fost surprins în imagini.

Acesta se pare că se află și în negocieri cu un grup de investitori pentru cedarea acțiunilor echipei Universitatea Cluj.

Patronul Universității le transmite suporterilor prin intermediul numaiu.ro cele mai calde salutări de pe meleagurile însorite ale Dubaiului, asigurându-i pe toți că este bine, nițel îngrijorat pe aeroport când sirienii întârzie la întâlnire, dar, în general, bine, scrie sursa citată.

Florian Walter este bănuit că, în perioada 2013-2014 a constituit și coordonat un grup infracţional organizat, ce acționa pe raza mai multor județe și în municipiul București, care ar fi desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, prin reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale ”tip fantomă”.

Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului este în valoare totală de 4.500.000 de euro.

 

Comentarii Facebook