Duminica 28 Aprilie

Primarul din Baia Mare amenință cu divorț frumoasa blondă care învață în Cluj, după scandalul mitei: „Cherecheș devine cel mai râvnit burlac”


Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost prinsă la Cluj cu mită la judecători, iar Cherecheș a avut o reacție savuroasă după acest incident. Cătălin Cherecheş s-a dezis de soacră şi a ameninţat-o cu divorţul în direct pe Tabita Gliga, frumoasa blondă pe care a luat-o de soție și care învață la Cluj-Napoca.

Cătălin Cherecheș a avut o reacție halucinantă la acuzația cu mită, în direct la România TV după ce soacra acestuia i-ar fi oferit mamei judecătoarei 50.000 de euro reprezentând o parte din mita promisă pentru o soluţie mai favorabilă în dosarul lui Cherecheş.

„Mă simt ca un vițel la poarta nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tata, Dumnezeul să-l ierte, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv „Cum te f#te soacra, nu te … nimeni”. Am vorbit 10 secunde cu nevasta mea și aștept acum să-mi dea niște explicații. Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez și de câteva luni nevasta mea. În rest alții să se descurce. 

M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal, vă rog să mă credeți! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara pe care am înțeles-o că așa trebuie să fie, am înțeles, mi-am asumat. Mama soţiei mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greşit…

Vă spun un lucru, dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei sa îmi facă bine, in secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României”, a declarat Cătălin Cherecheş, la Punctul Culminant.

Blonda pe care primarul din Baia Mare a luat-o de soție este Tabita Gliga, din Reghin, județul Mureș. Tânăra este un creator de modă de succes, cu mai multe magazine de profil, situate în marile orașe din Transilvania.

Amintim că, soacra lui Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, a fost reţinută aseară pentru 24 de ore. Ea a fost prinsă la Cluj în timp ce intermedia o mită pentru judecătoarea care urma să pronunțe sentința într-un dosar de corupție al ginerelui - condamnat, în primă instanță, la cinci ani de închisoare. La audieri a ajuns şi soţia primarului. 

Socrii primarului Cătălin Cherecheș, din Baia Mare, reținuți pentru dare de mită la un judecător din Cluj

Comentarii Facebook