Sambata 17 Aprilie

Primăria Cluj anunță noi modificări de circulație pe mai multe străzi din Cluj


Reprezentanții primăriei municipiului Cluj-Napoca anunță că au fost puse în funcțiune noi semafoare și au fost inființate treceri de pietoni pe mai multe străzi din oraș.

Astfel, au fost puse în funcțiune instalații de semaforizare și au fost înființate noi treceri de pietoni în următoarele locații:

1. Semafor nou la trecerea de pietoni de pe strada Plopilor, de la intersecția cu strada Şesului, cu acționarea butoanelor pentru traversarea pietonilor;

2. Semafor la intersecția străzilor Cpt. Grigore Ignat cu Traian Vuia și înființarea a două treceri pentru pietoni semaforizate, una pe str. Cpt. Grigore Ignat la intersecție cu str. Traian Vuia și una pe strada Traian Vuia la intersecție cu str. Cpt. Grigore Ignat. Prin semaforizarea intersecției, se va permite și efectuarea virajului de stânga dinspre strada Cpt. Grigore Ignat;

3. Semafor nou la intersecția străzii Fericirii cu podul Locomotivei. Trecerea de pietoni din apropierea Poliției Feroviare se desființează, aceasta fiind relocată înspre intersecție.


Comentarii Facebook