Primaria a luat o teapa dubla! Dupa eprimariecluj.ro, prin aceeasi firma de webdesign a fost cumparat si eprimariacluj.ro


Banii pusi in joc pentru construirea noului portal al primariei Cluj-Napoca, 1,6 milioane de euro, le-a luat mintile web designerilor. Prin firma Elvsoft din Cluj-Napoca a fost cumparat in 28 iulie domeniul eprimariecluj.ro, iar in 30 iulie eprimariacluj.ro.

Stiri de Cluj a prezentat in premiera in 29 iulie teapa pe care a luat-o primaria, dupa ce  un client al firmei Elvsoft din Cluj-Napoca a cumparat domeniul eprimariecluj.ro. Reprezentantii societatii au sustinut ca nu ei sunt in spatele tranzactiei.

"Un client a cumparat pe numele nostru prin site-ul firmei, dar fara a ne spune noua pentru ca nu sunt obligati. Nu va pot spune despre cine este vorba", a declarat unul dintre oficialii firmei pentru Stiri de Cluj, in 29 iulie.

Purtatorul de cuvant al primariei, Oana Buzatu, a declarat tot atunci ca numele nu este batut in cuie si ca ar putea foarte bine sa fie folosit domeniul eprimariacluj.ro. "Luam in considerare si actualul site al municipalitatii si am vrea ca viitorul portal sa il integreze pe cel folosit acum de primaria Cluj", declara Oana Buzatu.

Cert este ca aceeasi firma, cel care a cumparat prin Elvsoft s-a miscat repede si in 30 iulie au cumparat si domeniul eprimariacluj.ro, fara ca cineva de la administratia locala sa si miscat vreun deget in cele 24 de ore pe care le-au avut la dispozitie pentru a cumpara numele.

Inscrierea unui site la ROTLD costa 50 de dolari + TVA, astfel ca deranjul financiar ar fi fost unul minim, in comparatie cu cei 1,6 milioane de euro pe care Sorin Apostu vrea sa ii cheltuiasca pentru un portal web.

Comentarii Facebook