Preț aberant Uber pentru o cursă de la Aeroportul Cluj: Ce se intampla cu prețurile de Uber?

93unbzngmsob1.jpg

Un clujean s-a arătat șocat când a văzut tariful cerut de Uber pentru o cursă de la Aeroportul Cluj. Acesta avea de achitat 170 de lei pentru o cursă în Cluj-Napoca. Motivul: Cererea este ridicată. 


”Mai țineți minte cand era mai ieftin sa mergi cu Uber/Bolt?

Acuma ieși mai ieftin doar dacă ai ceva promotii/discounturi. de ultimele 4 ori cand am mers la aeroport anul asta am comandat taxi, era mult mai ieftin”.

”Nu știu de Uber, mie întotdeauna mi s-a părut mai scump comparativ cu Bolt, iar șoferii mereu sunt un dezastru. Mi s-a întâmplat de atâtea ori să anuleze comenzi fără motiv, sau să nu se miște șoferii din loc mai mult de 20 de minute, timp în care mai bine luam autobuzul.

Bolt într-adevăr s-a cam stricat, dar n-ai ce să îi faci. Ăsta e defectul ride sharingului. Odată cu popularitatea a scăzut și calitatea serviciului”.

”Bus is the way daca nu ești grabit tare și nu ai ditai bagaj de cala. Trebuie sa ne învățăm să folosim mai mult transportul in comun”.

”Cineva din familie care face Bolt și Uber mi-a zis o chestie urâtă, cum că e un grup pe WhatsApp unde ei se înțeleg să se pună offline la ore-cheie ca să crească cererea și prețul. Acuma dacă e pe bune, nu știu”.

Comentarii Facebook