Președintele CJ Bistrița-Năsăud îi mulțumește lui Boc. A reușit să-i „trimită” fiica acasă după 11 ani de Cluj: „Traficul a adus-o repede”


Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a declarat la un eveniment din Cluj că administrația Boc a reușit să o convingă pe unica sa fiică, care a locuit în Cluj-Napoca 11 ani, să se întoarcă acasă. 

Mai în glumă, mai în serios, Moldovan a precizat pentru Știri de Cluj că deși el a încercat să o convingă pe fiica lui 11 ani să revină, nu a reușit. A convins-o însă traficul infernal din oraș.

„Îi sunt profund dator domnului Boc, nu am reușit 11 ani să o conving să vină din Cluj înapoi acasă și traficul din Cluj a trimis-o acasă. La prețuri cred că depășiți Chicago, în condițiile în care mp de construcție e 3-4 mii de euro. La Bistrița care nu este foarte departe, dar sigur nu are universitățile, e 1200/1300 mp. 

Prețul e de 3-4 ori mai mic, lucru care nu cred că are sustenabilitate. Desigur taică-su având o singură fiică o putea ajuta să trăiască în Cluj, dar traficul a fost motivul pentru care a revenit acasă după 11 ani. Eu nu am reușit 11 ani să o aduc acasă, traficul a adus-o repede”, a declarat Radu Moldovan, pentru Știri de Cluj. 

Comentarii Facebook