Prăpăd pe drumul Dej - Baia Mare. Un șofer clujean a decedat VIDEO



Un accident rutier grav a avut loc, duminică după-amiază, pe DN1 C Baia Mare - Dej, între Satulung și Șomcuta Mare, în zona Pădurii Stejarul.

Conform martorilor, șoferul unui autoturism ar fi intrat într-o depășire și s-a izbit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, ambele autovehicule au fost proiectate în pădure, in afara părții carosabile. Șoferul autoturismului VW Passat, un barbat de 46 de ani din Chiuiesti, a fost scos de echipajele de descarcerare ale pompierilor în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare care au dat rezultate la fata locului. Acesta a fost dus în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a decedat, scrie dejeanul.ro.

Ajuns la spital, bărbatul în vârstă de 46 ani din Chiuiești, județul Cluj, a intrat în stop cardio-respirat și a fost resuscitat. Când a fost dus la examinarea tomografică a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să îl salveze. Sora victimei a fost anunțată despre tragedie și a ajuns la UPU-SMURD a Spitalului Baia Mare”, au declarat reprezentantii spitalului.

De asemenea, conducătorul autoturismului Mercede, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și o femeie pasager au fost răniți, fiind duși la spital.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care sunt circumstanțele în care a avut loc accidentul.


Comentarii Facebook