Povestea unei fete care s-a îndrăgostit de un proxenet: „Mi-a spus că el vrea o iubită care să-i facă bani”


O tânără în vârstă de 19 ani a făcut dezvăluiri șocante despre cum a ajuns să fie victima traficului de persoane din România. 

Conform Presshub, care i-a publicat povestea, cazul tinerei nu este unul singular, deoarece genul de bărbat care a atras-o în capcană „acționează din ce în ce mai des în zilele noastre pentru a determina tinerele fete să practice prostituția”.

Fata a învățat mult pentru a intra la un liceu de renume, iar acolo s-a îndrăgostit de un coleg care „nu intrase pe merit” și despre care se spunea că ar avea părinți proxeneți, conform acesteia. La un moment dat, cei doi intraseră într-o relație pe care o țineau ascunsă. Totul părea frumos și normal până când tânărul a început să-i propună lucruri dubioase. 

„Mi-a spus că el vrea o iubită care să-i facă bani”

Lucrurile s-au schimbat după un timp, așa cum probabil era de așteptat. Simțind terenul slab, tânărul a înțeles că de acum poate face tot ce își dorește și se poate impune în fața fetei. Tot ea a povestește că îl iubea atât de mult încât avea impresia că el e totul.

Când a simțit că tânăra ar fi capabilă de cele mai controversate sacrificii pentru el, a trecut la acțiune. Și poate un impuls a fost și dezinteresul ei față de trecutul familiei lui, căci în naivitatea vârstei ei, credea că alături de el nu are cum să i se întâmple ceva rău.

Mi-a spus că el vrea o iubită care să-i facă bani. Adică să o ducă în afară… . L-am întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă mă ia de soție. A zis că da, sigur. Să facem 18 ani și imediat plecăm din țară sau și mai devreme dacă ne dau părinții procura”, declară fata.

Mi-a cerut poze dezbrăcată și i-am dat. Apoi am făcut unele chiar împreună. De atunci a început să se schimbe foarte mult. Mi-e și rușine să vă povestesc…eram o dată la el acasă și după ce am petrecut câteva ore împreună s-a apucat să scrie niște mesaje”, a declarat tânăra.

Aceasta a adăugat: „Tot bătea apropouri de un coleg, cum ar fi să vină și el. După câteva minute apare colegul în cameră și iubitul meu a zis că ne lasă câteva minute singuri că știm noi ce avem de făcut”.

Loverboy prin tradiție, moștenire de la părinții proxeneți

Curând avea să afle adevărul total, de la el. I-a povestit situația familiei lui: atât mama, cât și tatăl lui se ocupau de racolat fete, femei. Amândoi au făcut ani grei de închisoare, pentru că le obligau să se prostitueze. După ce au scăpat de sentințe, tatăl lui a găsit altă modalitate: loverboy. Ba chiar atunci avea o relație în paralel cu căsătoria cu o tânără din Italia. Fiul nu s-a îndepărtat de la modelul tatălui, din contră, moștenise întocmai talentul de a manipula prin intermediul sentimentelor.

Tânăra a reușit să se îndepărteze de relația toxică pe care o avea cu colegul său abia după luni bune în care a fost șantajată cu poze și filmulețe în care aceasta apărea dezbrăcată. 

„Tuturor celor care sunt victime ale metodei loverboy le spun să deschidă bine ochii”

Traficanții și-au schimbat și ei metodele în ultimii ani. Tinerele nu mai sunt luate cu forța, ci manipulate, cucerite și convinse să producă bani destul de ușor. Fata a fost atrasă de șarmul, de promisiunile, de vorbele dulci și pasionale ale tânărului care avea să-i devină cea mai aspră lecție vieții sale.


Comentarii Facebook