Povestea de FILM a cățelușei Arya, pierdută la Teiuș și găsită lângă Pitești. A mers 250 de km pe urma stăpânului - VIDEO


Cățelușa Arya, despre care s-a crezut inițial că s-a pierdut la Florești, a fost găsită lângă Pitești, iar aventura ei arată cât de puternică este legătura dintre om și câine. A sărit din remorcă la Teiuș și s-a dus pe urmele mașinii, în speranța că va da peste stăpân.

Arya a fost găsită de niște tineri cu suflet, care nu au acceptat nici măcar recompensa de 1000 de euro. 

Ea este Arya. Din păcate a sărit din remorca în care se afla după ce și-a deschis cușca cu intenția de a merge la stăpân la mașină, însă acesta plecase de pe loc fără să observe și a mers până în alt oraș. Nu se știe exact unde a sărit, însă se pare că ea a fost văzută în Teiuş (el mergând Cluj - Sibiu). Cu o saptamana înainte de pierderea ei a fost împușcată o altă femelă pierdută din aceeași rasă așa că am stat toți cu sufletul la gura sperând să nu aibă aceeași soartă. Solidaritatea de care au dat dovadă oamenii a fost de neimaginat. Nu m-am așteptat vreodată să vâd atâția oameni ieșind la căutări în zone și în orașe unde se părea ca ar fi fost observată, în special în Teiuș și Aiud. Au fost multe alarme false și confuzii și asta a pus lumea pe drumuri. Am pus o recompensă mare ca să o ajutăm să valoreze vie mai mult decât moartă și să afle lumea de ea. Nu știu dacă acesta a tinut-o în viața sau doar determinarea și atenția ei, însă cert este că ne-a dat o lecție de supraviețuire, fix de ziua internațională a cățelului, când a cerut ajutorul unor băieți speciali, lângă Pitești!

118655321_10217972062277662_2101832628965702228_o.jpg

Nu întrebați cum a ajuns acolo, însă poza asta spune că era hotărâtă să ajungă acasă și a înțeles că doar cu ajutorul oamenilor o poate face. Se uita după mașini și era epuizată, lovită la picior, cu urme de la luptele cu alte animale. Acum ea este bine și este cu Munteanu Alex la casa ei. Tot drumul spre casa a dormit cu nasul lângă el, iar la despărțirea de băieții care au ajutat-o, i-a pupat și le-a mulțumit. Recompensa de 1000 de euro a fost refuzata categoric de către cei ce au găsit-o și nu au acceptat decât plata drumului de la Pitești la Sibiu, unde s-au întâlnit cu Alex și câteva beri în cinstea ei. (A știut să aleagă). Avem oameni faini în țara! Pe mine m-au convins că pot crede în continuare în cei din jur. Video-ul este făcut atunci când au dat de ea. Ochii spun prin cate a trecut biata de ea pe Valea Oltului. A ținut direcția în care a văzut că a plecat masina și a sperat să dea de ea. A fost preferata mea de când era mica, acum ce să mai zic?”, a relatat Marius Popescu.

Comentarii Facebook