Polus Center, despre bataia din locul de joaca pentru copii: Am putea muta cazinoul sau locul de joaca in urma scandalului


Reprezentantii Polus Center apara firma de paza PP Portect si precizeaza ca agentii de paza au intervenit rapid pentru a aplana bataia din locul de joaca "Happy Park".

"Nu dorim sa speculam referitor la acest eveniment regretabil si neimputabil noua. In momentul de fata, ne rezumam la faptele care s-au intamplat si modalitatile in care putem evita pe viitor astfel de situatii suparatoare atat pentru clientii nostri, cat si pentru noi, evident. Informatiile pe care le detinem si le-am putut verifica sunt urmatoarele: sambata, 13 august, la ora 17.42.37, un individ a intrat alergand in incinta locului de joaca de copii, urmat de alti cinci. Cei cinci au inceput sa il agreseze pe primul intrat, la nivelul inferior al locului de joaca. Personalul de la Happy Park au izolat cei 8 copii, prezenti in locul de joaca in acel moment, la nivelul superior al locului de joaca. Agentii PP Protect au intervenit in altercatie si i-au scos pe cei 6 indivizi in afara locului de joaca, la ora 17.44.07", a precizat Doriana Comaniciu, marketing Director Polus Center Cluj.

Conducerea centrului comercial a declansat o ancheta pentru a vedea daca agentii de paza au intervenit corespunzator.

"Incidentul a durat 1 minut si jumatate, de cand victima si agresorii au intrat in Happy Park si pana cand au fost scosi afara de catre personalul PP Protect. Evident, desfasuram o ancheta interna care urmeaza sa stabilesca daca timpul de raspuns ar fi putut fi mai scurt in situatia creata, insa, pana la finalizarea acesteia, este prematur sa ne pronuntam in sensul intrebarii dumneavoastra", a mai spus Doriana Comaniciu.

Reprezentantii Polus Center dau vina pentru invidentul de sambata, 13 august, pe "natura violenta a societatii actuale".

"Din nefericire, societatea actuala cunoaste si o latura violenta, de care putem lua cunostinta in orice situatie. Important este cum facem fata si cum prevenim, in limita posibilitatilor, situatii de acest gen. Inca la deschiderea centrului comercial, Polus a fost cunoscut ca un loc sigur, tocmai datorita absentei oricarui tip de incidente majore. Acest lucru a fost posibil datorita unor eforturi sustinute si permanente in acest sens. Sistemul de paza si protectie a locului de joaca pentru copii a fost suplimentat cu un post de paza permanent in zona de acces. De asemenea, va fi instalat un buton de panica in interiorul Happy Park. Ieri a avut loc o intalnire intre reprezentatii Gameworld si conducerea Polus Center, pentru a stabili cum putem colabora pentru prevenirea unor astfel de incidente in viitor. In cazul in care ancheta organelor de politie ne va furniza informatii relevante in acest sens, suntem dispusi sa luam orice alte masuri necesare, oricat de drastice, pentru siguranta clientilor nostri", a mai precizat Doriana Comaniciu.

Stiri de Cluj a adresat reprezentantilor Polus si o intrebare trimisa de un cititor, care dorea sa stie cum a fost posibil ca langa locul de joaca "Happy Park" sa fie autorizata amenajarea unui cazino, un loc care aduna uneori si personaje dubioase.

"Atata casino-ul, cat si locul de joaca pentru copii, sunt chiriasi ai Polus Center inca de la deschidere. Nu putem argumenta politica de inchirere a dezvoltatorului centrului comercial, noi fiind firma care asigura managementul centrului comercial de cand a devenit operational, nu de dinainte. Cu toate acestea, in urma situatiei create, vom analiza posibilitatea relocarii unuia dintre cei doi chiriasi in alta zona a centrului comercial", a mai precizat Doriana Comaniciu.

Reprezentantii Polus Center Cluj sustin ca vor lua masuri impotriva conducerii Cazinoului doar daca ancheta Politiei va stabili ca societatea Gameworld este vinovata de cele intamplate.

 

Vezi si...

Bataie cu interlopi la Polus Center in locul de joaca pentru copii EXCLUSIV

Comentarii Facebook