Polițiștii din Cluj dau AVERTISMENTE pe bandă rulată. Mențiunile unui șofer pe procesul verbal sunt VIRALE - FOTO


Polițiștii clujeni au început să dea și ei avertismente șoferilor și să renunțe la amenzi. Sindicatul Europol a prezentat 7 astfel de exemple.

Polițiștii clujeni dau AVERTISMENTE, iar șoferii le mulțumesc

Pe unul dintre procesele verbale, șoferul care a primit Avertisment a scris: ”Mulțumiri Poliției!”.

Fără titlu.png

De la 1 Decembrie recomandarea noastră către poliţişti este să fie mai empatici cu cei care încalcă legea contravențională şi să aplice avertismente scrise şi verbale. În 13-15 decembrie vom protesta în faţa prefecturilor din toată ţara.

În 16 decembrie vom fi în faţa MAI unde vom protesta. În 17 decembrie, în premieră, vom protesta în faţa partidelor de guvernământ PSD, PNL, UDMR având o singură revendicare: aplicarea legii salarizări începând cu 1 ianuarie 2022. Dacă acest lucru nu se va întâmpla colegii noştri deja strâng notificări pe care le vom depune la angajator prin care vom refuza să mai efectuam ore suplimentare”, a declarat Cosmin Andreica, preşedintele Sindicatului Europol.

În 14 decembrie, polițiștii din Cluj ies în stradă pentru a cere salarii mai mari

Am înțeles și am așteptat spășiți să ne vină rândul la normalitate și decență salarială. Însă cu toții am fost înșelați de noul Guvern PNL, care la finalul lunii decembrie 2020 a hotărât să facă economie tot pe spatele nostru, al polițiștilor și rezerviștilor MAI. Polițiștii nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării. Din 2007 polițiștii nu au mai avut parte de măriri salariale. Norocul nostru a fost creșterea salariului minim pe economie, pentru că altfel, aveam și acum salariu de 1100 lei, cum era în 2013”, mai spun sindicaliștii Europol.

Polițiștii din Sindicatul EUROPOL protestează la Cluj-Napoca și cer creșterea salariilor

Comentarii Facebook