Duminica 28 Aprilie

Polițiștii au prins mai mulți clujeni ”rupți de beți” la volan



Polițiștii clujeni au depistat în trafic, luni, mai mulți șoferi clujeni aflați la volan sub influența băuturilor alcoolice.

În 11.02.2014, ora 00:20, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au depistat un bărbat de 39 ani în timp ce conducea un autovehicul pe strada Ion Meşter din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336, alin.1 din Codul Penal.

Un alt șofer a fost prins circulând pe DN1 C, pe raza comunei Jucu, având o alcoolemie de peste 1,5 mg/l.

În 10.02.2014, ora 19:25, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunală Jucu au depistat un bărbat de 41 ani în timp ce conducea un autovehicul pe DN 1 C, pe raza comunei Jucu, judeţul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat”, mai transmit polițiștii.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336, alin.1 din Codul Penal.

Comentarii Facebook