Polițiști prinși când furau benzină cu bidonașul? Un clujean: ”S-au uitat foarte urât când m-au văzut că îi fotografiez” - FOTO

 

Doi polițiști au fost fotografiați de un clujean în timp ce umpleau cu carburant o canistră din portbagajul mașinii de poliție. ”S-au uitat foarte urat cand au observat ca ii fotografiez...oare de ce?”, s-a întrebat cel care i-a surprins.

 

Imagile au fost surprinse lângă Luduș, județul Mureș, în 27 septembrie, dar autorul lor le-a publicat pe Facebook numai acum.

 

Comentariile pe marginea fotografiilor nu au întârziat să apară. 

 

Oare daca vin si eu cu bidonasul meu o sa mi-l umple ?:-)”, a întrebat cineva. ”Se numeste flagrant  in locul potrivit la momentul potrivit”, a adăugat un alt utilizator.

 

Bidonasul nu era pt masina poliției , poate pt masina de acasa dar era din banii politiei  asa cred eu”, a mai spus cineva. ”E e decontul inspectoratului, iar bidonasul era pentru iesirea de duminica, cu masina personala”, a mai scris un bărbat.

 

Nu ne mandrim cu asa oameni, niciodat nu o sa putem avansa cu asemenea mentalitate. Multi nu au inteles ca sau dus vremurile cand plecai de la fabrica cu buzunarele pline de suruburi si tot felu, ei spun ca fura de la stat nu de la oamenii furau de la”, este o altă părere.

 

”Erau in misiune si respectau procedura. E greu de inteles pentru noi” sau ”Benzina aia mai mult ca sigur ca nu intra in rezervorul masinilor personale. Oricum, de multe ori dau din buzuar ca sa nu o ia pe langa masina. Combustibilul il iau pe niste bonuri de la MAI iar pt o masina care ar trebui sa circule cam 15 ore din 24 au intre 100 si 200 de litrii maxim pe luna. Plus ca ar inseamna mearga la apelurile de 112 cu ocazia daca ar mai lua si din combustibilul asta”, au mai scris doi utilizatori Facebook.

 

 

 

Comentarii Facebook