Polițistă din Cluj care a avut în trafic comportament de cocalar cu BMW: ”Ar trebui să ne dea exemplu bun!”


Un clujean a rămas cu gust amar după o scenă din trafic, care a avut-o ca eroină pe o polițistă. Femeia în uniformă i-a dat flash -uri unui alt șofer să se traga din fața ei și, pe Observatorului a evitat sensul giratoriu, intrând printr-o benzinărie. 

Eram client în taxi, urcam pe Frunzișului pe prima banda, paralel cu noi pe banda 2 era un domn în vârstă, care mergea regulamentar. Din spate vine un BMW pe banda 2 și începe să facă flash-uri la bătrânel, care nu l-a văzut sau nu l-a băgat în seamă, deci nu s-a dat la o parte”, a relatat un clujean.

Acesta a completat povestea, spunând că avut un șoc când a văzut că cea de la volan este o polițistă.

Ajungem pe Observatorului, noi în taxi tot pe prima banda si hop BMW -ul ajunge lângă noi, și vezi cine era, o doamnă polițistă, care în loc să facă sensul, a taiat-o direct prin benzinarie la Euroil, în dreapta. Nu sunt răutăcios, că toți la un moment dat facem câte o neregulă, dar fiind de la poliție mă gândeam că ar trebui să ne dea exemplu bun. 

Nu pun poza pentru ca nu vreau sa fac rău sau să fie afectată la serviciu din cauza asta Poate era in misiune și se grăbea.

Să avem grijă unii de alții în trafic”, a spus cel care a relatat povestea. 

Comentarii Facebook